Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

Vi putsar fönster för din bostad – oavsett om det gäller din lägenhet, villa eller sommarhus. Alltid med nöjd kund-garanti. Alltid till lågt pris.

I vår storstädning ingår alltid följande tjänster:

Våra erfarna fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning.

Ta allt ifrån fönstren. Om det finns möbler som står i vägen ska dessa tas bort eller plastas in för att skyddas. Om det finns några skador på fönstren eller om det är svårt att öppna något fönster så rapportera det innan putsningen. Vi har all material.

Priser:

Rum Priser Rum Priser
1 450.00 kr 5 800.00 kr
2 550.00 kr 6 850.00 kr
3 650.00 kr 7 950.00 kr
4 700.00 kr 8 10050.00 kr

ÅTERKOMANDESTÄDNING

Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Vi börjar med ett hembesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad. Du som kund ska känna dig trygg när du ingår ett samarbete med oss.

INGA BINDNINGSTIDER

Vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra tjänster. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider. Så länge du vill att vi fortsätter att städa ditt hem så gör vi det – när du behöver avsluta eller pausa tjänsten så gör vi det direkt.

AVBOKNING

Avbokningar kan göras senast 1 dag innan städtillfället, senare avbokningar kommer att debiteras med fullt pris utan utfört arbete. Avbokningar ska lämnas endast skriftligt på mail eller SMS. På grund av sjukdom av personal kan enstaka städtillfällen ställas in av oss.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi prioriterar kvalitet och vill ge våra kunder den bästa tänkbara service i form av snabba återkopplingar och anpassa uppdraget efter kundens specifika önskemål.

Nyhetsbrev